A l'alberg disposem de pàrquing a l'interior del l'alberg per a les bicicletes dels nostres clients. Estem especialitzats en la via verda i qualsevol servei relacionat amb la mateixa (lloguer, transport, sevei de guia, etc.) us el proporcionarem nosaltres o les empreses de lloguer més serioses i fiables que treballen a la via verda. El nostre objectiu és oferir una màxima qualitat i només cooperem amb empreses que comparteixen la nostra mateixa filosofia. Tot per tal que aquell dia que gaudim de la via verda en família o amics no es vegi trencat per un producte de mala qualitat.

 

  • Horta de Sant Joan -Alberg Assut (Xerta) ruta familiar de mig dia, de 31 quilòmetres tot costa avall (tant si veniu amb la vostra bicicleta o no, us ho gestionem tot: lloguer, transport, dinar en arribar, trasllat per recollir els vostre vehicles...) Dificultat: inexistent.
  • Alcanyís-Xerta: ruta per als iniciats en la BTT. Ho solen fer grups ciclistes que surten ben d'hora per arribar a dinar a casa nostra.Són un total de 88 quilòmetres. També us proporcionen el servei de dutxa perquè pugueu dinar més descansats i, evidentment, realitzem qualevol ajuda logística.
  • Traçat-Horta o Alcanyís fins - desembocadura riu Ebre (Riumar): de 73 a 129 quilòmetres. Fins Tortosa és via Verda, a partir de Tortosa, es segueix per un carril bici. Des d'Amposta fins a Deltebre seguim per un preciós carril bici vora el riu. Us podeu organitzar aquesta ruta amb un dia o amb dos. El primer dia arribada a casa nostra, sopar, dormir i, després d'un bon esmorzar, ja arribareu al Delta cap a vores del migdia. Els més iniciats poden realitzar el tram en un dia i, si ho desitgeu, podeu dinar a l'alberg assut.

No dubteu en contactar amb nosaltres per a més informació.

Aquí us deixem un plànol de la Via Verda en tot el seu recorregut

 

 

Una pinzellada del millor tram: Horta Sant Joan fins a Xerta

 

El tram més utilitzat pels turistes és el d’Horta de Sant Joan fins a Xerta. Primer perquè és baixada, no ens enganyem. Segon, per la gran quantitat d’atractius turístics de la via, la part de la Terra Alta amb la seva vegetació de secà, amb túnels preciosos i ponts que ens regalen unes magnífiques vistes del territoti. A la part del Baix Ebre us trobareu la seva vegetació de ribera i les magnífiques vistes que us proporcionarà el fet d’anar per la vora del riu. En arribar al pont del Flare us parareu i treureu la càmera, sinó la porteu, us en penedireu. És un regal per als ulls.

 

 

El recorregut de 31 quilòmetres, costa avall, és el que compta amb més túnels, petits, mitjans i llargs. Permet que els petits i persones sense preparació facin el recorregut sense massa esforç. Gaudireu d’una total desconnexió al món exterior i, a la meitat del recorregut, podreu parar a la FontCalda, és a dir, un oasi enmig de la muntanya. Si és estiu, us banyareu al riu Canaletes.

El Santuari disposa d’aigua potable a la font davant de l’església (la palanca per obrir la font està a la dreta). No està estroncada sinó que per a rajar aigua heu d’accionar la palanca. Disposareu d’àrea de pícnic i servei de cafeteria -restaurant i hotel. L’únic inconvenient de la Fontcalda és que no se sap mai quan està obert i quan està tancat. Depèn de l’Ajuntament de Gandesa i el telèfon que hi ha és el de l’Ajuntament així que, ja sabeu, no cal que truqueu en cap de setmana… no contesta mai ningú! D’altra banda, cal dir que, normalment, els caps de setmana està sempre obert. Si està tancat no podreu usar el Bar però sí tota la resta d’aquest preciós santuari.

Esmentar que el temps de recorregut fa ideal parar a dinar a Xerta, al Restaurant de l’alberg, on tindreu pàrquing de bicicletes, dutxes i gaudireu d’un deliciós menú.

 

Horta de Sant Joan – Xerta

Distància amb quilòmetres i gràfica de desnivell

Km

0 Estació d’Horta de Sant Joan 31T 0280123-4542845

8’7 Estació de Bot. Aigua potable. 31T 0280123-4542845

11’9 Pont del Canaletes

14’2 Accés FontCalda

18’6 Estació Pinell de Brai

21’6 Pont Riberola (barranc Canaletes) 31T 288709- 4539870

23’2 Estació Benifallet 31T 289305-4538389

25’1 Pont Mirador riu Ebre

26’4 Cruïlla / accés C-12 Km 34,800 31T 288707-4537106

29’1 Mirador Assut de Xerta / cruïlla C-12 Km 32,5

31’1 Estació de Xerta, aigua potable, W.C.

 

 

Via Verda, Contrastos de paisatges