Fer piragua pel riu és una experiència única, relaxant i encisant a la vegada que ens permet ser part del riu, de les muntanyes, del cel que ens cobreix... ens fa sentir part de la natura més pura i és teràpia per qualsevol persona que necessiti desconnectar del dia a dia de les grans ciutats.

 

Amb una piragua individual o una doble, una armilla de seguretat i un rem farem un tram del riu, ja sigui Miravet- Benifallet; Benifallet- Xerta, Xerta- Tortosa , etc. acompanyats de monitors és una activitat molt segura. Ideal per famílies, grups, escolars, etc. i és una manera directíssima de descobrir l'Ebre i la nostra riquesa paisatgística.

 

També, si vols, pots optar per navegar per l'Ebre amb el Llagut lo Sirgador, tal com ho feien aquestes antigues embarcacions fins els anys cinquanta del S.XX. El Llagut Lo Sirgador, recupera, homenatja i actualitza la navegació de segles per l'Ebre, posant en valor la vida de milers d'homes dedicats al transport per nostre riu Ebre. Amb 53 places de capacitat, navegarà en línea regular els dijous, dissabtes, diumenges i festius la ruta Amposta, Tortosa. Benifallet, Xerta i Miravet els matins; i a la tarda, farà la ruta a la inversa, des de Miravet fins arribar a Amposta. El Llagut també oferirà trajectes per grups sobre demanda o amb acords d'operativa concertada.

Piragua i Llagut, Descobrir l'Ebre