Un indret únic al nostre país és encara un dels espais naturals més verges i encantadors a visitar i està només a 30 minuts de l'alberg. Ideal per passar-hi un bon dia d'excursió en família!

El paisatge del delta té una forta personalitat, les terres són totalment planes. Les grans extensions d'arrossars, que canvien segons l'estació (terrossos a l'hivern, inundats d'aigua a la primavera i verds a l'estiu),  dominen la fisonomia del delta.

El Delta de l'Ebre és la major zona humida de Catalunya, amb una superfície de 320 km2. Constitueix un dels hàbitats aquàtics més importants del Mediterrani occidental.

El Delta de l’Ebre està format per dos zones clarament separades pel riu, la part dreta i la part esquerra del delta. De les poblacions que en formen part de l'hemidelta dret, destaquem Amposta, que juntament amb el Poblenou del Delta, té una major representació d'habitants. També cal destacar Sant Carles de la Ràpita com a límit del Delta per la part inferior i Sant Jaume d’Enveja com una de les poblacions més amplies del Delta de l’Ebre. El centre d'interpretació de les llacunes del Parc Natural del Delta de l'Ebre és troba a la Bassa de l'Encanyissada i popularment anomenada la Casa de Fusta.

De l'hemidelta esquerre, destaquem la població de Deltebre, on trobem la seu del Parc Natural del Delta de l'Ebre i l’Ampolla com a límit superior del Delta de l’Ebre.

Delta de l'Ebre, Un paradís natural