Menús per a grups

A més de la cuina que oferim per als clients de l'alberg, el nostre restaurant està especialitzat en menjars per a grups de tot tipus que només vénen a dinar o sopar i marxen: famílies, grups d'escolars, universitaris, treballadors d'empreses, ciclistes que fan una sortida d'un dia, etc.

Tenim un menú de cap de setmana que sol funcionar molt bé en grups i està format per amanida de la casa, embotits en pa en tomàquet, bunyols de bacallà casolans, paella i/o fideuà i beguda, pa, postre i cafè. Un tot inclòs a un preu immillorable en productes de primera qualitat i frescos. També hi ha altres menús de rostida, de picades vàries, calçotades o menús acordats amb el grup en qüestió. A partir de 12 euros us oferim varis plats i preus, segons us convingui. 

Al nostre menjador hi caben unes setanta persones i també hi tenim el pati per si volen menjar a fora a la fresca. Quan tenim un grup que vol dinar a casa nostra, a partir d'unes 20 o 25 persones, els hi oferim la reserva del menjador per a ells sols, és a dir, el dret a l'exclusivitat de la sala de forma gratuïta.

Al menjador hi ha Wifi gratis i un projector en una pantalla gegant per si voleu posar un power point de celebració, passar fotografies, posar música, cantar al karaoke, etc.

Al llarg de l'any, tenim molts grups de ciclistes i esportistes d'arreu de Catalunya i l'Aragó que fan la via verda i arriben a Xerta on es dutxen, es canvien de roba i dinen. En acabar, els espera l'autobús que els remolca al seu lloc d'origen.

A diferència d'altres restaurants comuns, nosaltres oferim serveis gratuïts amb el dinar que són molt valorats per gent que surt a fer esport, per exemple; sobretot la via verda, que passa per dins de Xerta.

A casa nostra hi poden deixar les bicis a dins, tenim pàrquing de BTT,  de manera que no cal preocupar-se de si ens la roben o altres coses. Oferim el servei de dutxa gratis també i una habitació perquè es puguin canviar de roba còmodament i en intimitat. Finalment, si volen, també poden contractar en nosaltres el servei de transport de tornada a casa seva.

En aques sentit, el nostre alberg és una molt bona alternativa per dinar si surts en grup a fer esport i vols fer una parada completa per recuperar forces i tornar cap a casa com a nou!