Menjar de casa

La nostra cuina és totalment artesanal, elaborada en ingredients del territori, saborosa i saludable.

El menjar que fem per als  clients de l'alberg (grups, famílies o colònies) ens ha donat, any rere any, una fama important atès que, a diferència de gran part d'albergs, al nostre és menja "millor que a casa".

Els nostres esmorzars d'alberg són realment consistents i donen l'energia necessària a qualsevol per començar el dia, ja sigui de lleure o fent alguna activitat física. Fem dolç i salat. Pa en tomàquet i embotits selectes i pastes dolces que nosaltres mateixos elaborem al nostre forn. Tot calentet i recent fet per als nostres comensals. Àpats complets i variats per a tots els gustos.

Els sopars i dinars són casolans i abundants, podent repetir les vegades que vulguin. Fem plats com macarrons en carn, mandonguilles en salsa, pèsols en pernil, sopa de brou de carn casolà, fricandó, pollastre a la cassola, etc. plats que deleiten moltíssims paladars.

A més, també funcionem com a restaurant en cap de setmana i festius obert a tothom. Fem un menú festiu que té, entre altres plats, l'amanida en fruits secs, els bunyols de bacallà de l'alberg, els musclos del terreny i la paella o la fideuà marinera. El preu són 17 euros els adults i 15 euros si es tracta d'un grup. També tenim menú infantil per 6 euros.

És important destacar que cuinem sempre en la finestra oberta, una gran que comunica el menjador amb la cuina, de manera que els comensals poden veure com elaborem el menjar i les òptimes condicions higièniques de les instal·lacions de la cuina.

També fem altres menús com rostida (salsitxa, baldana, corder, panxeta), calçotades o menús tancats per celebracions especials, com aniversaris, Cap d'Any, comunions, enllaços... a un preu immillorable.

A més, fem menjars per a grups esportius, ja sigui grups d'amics, famílies o ciclistes, per exemple, que fan un tram de la via verda i acaben dutxant-se i dinant a casa nostra.

Ens adaptem al menú que tu tries i al teu pressupost, sempre oferint-vos una màxima qualitat en el menjar.

A més, també tenim servei de BURGUER casolà, en hamburgueses i pizzes elaborades artesanalment. Tot és menjar d'autor i nosaltres hem creat i batejat els plats, com l'hamburguesa xertolina, que conté baldana del poble, ou ferrat, carn de vedella, etc. És una bona manera de menjar ràpid però sense perdre la qualitat.