Sortida d’un dia

Si sou un grup de famílies, estudiants, amics, etc. i voleu venir a passar el dia a casa nostra teniu moltes i interessants opcions!!! És ideal per fer una celebració, gaudir d'un dia diferent i recordareu sempre... Tot això acompanyat d'un deliciós que trieu vosaltres. 

 

 

Per exemple, podeu venir a fer la via verda en bici, i us portem fins a Horta de Sant Joan i feu la baixada a Xerta per a dinar. Us trajecte tot de baixada molt bonic! Tindreu un bon menú per recuperar forces i, qui vulgui, es podrà dutxar i canviar-se de roba.

 

També podeu venir amb els més menuts a donar un tomb per la vila de Xerta i el passeig del riu (antigues peixeres, port pesquer...), anar a visitar les antigues trinxeres de la guerra civil, etc. també a conèixer el nostre burret Catalino, la seva muller i la seva filla petita, que acaba de nàixer! Al nostre hort també hi tenim gallines, gallines pintades i araucanes, codornius, ànecs... podrem tocar-los, donar-los el menjar i agafar els ous!! una experiència única per als més menuts! 

Si voleu fer piragua, també podeu fer una bona baixada pel riu i venir a dinar a l'alberg per recuperar forces...0 també podeu fer un matí de pàdel i venir a dinar després... d'opcions n'hi ha moltes!!! Si voleu contacteu en nosaltres a info@albergxerta.cat o al telèfon 678 67 67 67 i us expliquem!