La delícia de l’estiu

Les piscines municipals estan darrere de l'alberg, a cinc minuts a peu, juntament amb el pavelló esportiu i casal municipal cobert 

Són dos piscines precioses, una petita on l'aigua t'arriba pels genolls, i una altra d'olímpica. Rodejades de gespa, trobem zones d'ombra i para-sols fixes, dutxes i lavabos, bar (beguda fresca, gelats, etc.) i socorrista. Hi ha una àrea en taules i cadires sota cobert per a les persones que acompanyin als banyistes però que no vulguin prendre el bany. 

Són piscines 100% segures, que passen totes les inspeccions de sanitat, i que compleixen amb tota la normativa. A més, el socorrista hi està tot el dia i això dóna molta tranquil·litat a tots els grups que hi van.

Com es tracta d'unes piscines municipals de poble, l'entrada és molt econòmica i és d'1'5 euro per persona i dia. També hi ha abonaments interessants si es tracta de varis dies. Si es tracta d'un grup de colònies d'educació especial, els monitors acompanyants no paguen. 

La veritat és que són, sens dubte, la delícia dels grups que vénen a l'alberg ja que s'hi està rebé i són molt tranquil·les, hi ha poca afluència de gent i acaba sent quasi com una piscina privada per al grup que hi va. 

Els comentaris estan tancats.