El nostre pati

Al costat del menjador hi ha unes vistes relaxants i només se senten els cants dels ocells que passen per fora i la remor de les fulles quan volen. Es tracta del nostre pati exterior, d'uns 600 metres quadrats, amb una enorme falsa pimienta i une moreres precioses que ens regalen hores d'ombra a l'estiu.

A fora hi tenim dues carpes en taules i cadires per a menjar a la fresca, jugar a cartes, o passar una bona estona. També hi ha una barbacoa per a l'ús dels clients i, per a la diversió dels més menuts, un parc infantil de fusta molt bonic en tobogan i gronxador. També hi ha una taula de ping pong per animar les nostres estones de lleure.

Si veniu a dinar, podeu contemplar, des de dins del menjador, com juguen els vostres fills al parc sense patir per res atès que està tot tancat i no poden sortir del pati. Tenim una gran porta corredera que comunica el menjador amb el pati i podem controlar-ho tot sense haver de moure'ns de la cadira.

El pati també s'usa per fer festes de celebracions com aniversaris, tallers, horticultura, etc. i és un gran atractiu per al nostre establiment i tots els que ens visiten.