Granja escola

Darrere de l'alberg, a uns 100 metres, hi tenim una finca privada on hi ha la pista de pàdel i la nostra granja escola amb els animalets. Un espai tot planet, verd, enmig de finques de tarongers i en un clima de plena natura i riu. 

 

 

rpt

rpt

 

A la nostra granja, hi disposem d'aus, gallines, burros, etc. una bona mostra que agrada tant a menuts com a grans. És ideal per aprendre fent tallers de colònies (donar-los de menjar, pentinar-los, netejar-los i aprendre tasques diàries) com per a grups de famílies que volen conèixer-los i fer-los una visita d'un dia. 

 

Pel que fa a les aus, tenim dos gabials grans on volen totalment feliços i en plenitud, plens de pericos, diamants de tres varietats: Gould, mandarins i pingüins; i isabelites del Japó. Ens dediquem a la seva cria i, per tant, portem un estricte registre de control constant sobre ells (anotacions sobre alimentació, vitamines, desparasitacions, anellaments, nius, cries...). Ens podeu ajudar en tot això, estarem encantats! 
 
 
 
 
 
 
 
 
A més, també tenim un enorme espai (s'hi pot entrar a peu tranquil·lament) on hi trobarem les petites i mansetes guatlles, els ànecs, les gallines de Guinea amb el seu pelatge tan preciós, la gallina auracana dels famosos ous blaus, les gallines blanques i rosses, etc. Viuen en un tancat mol espaiós protegit de la pluja i del vent i tenen un forat per accedir a l'exterior on hi tenen una piscina preciosa d'aigua que es renova constantment per prendre el bany i beure. Allí també surten quan fa solet per nodrir-se de la vitamina D.
En aquest espai, podem fer tasques de neteja, de donar menjar, recollir i classificar els ous... Farem una sessió explicativa de les característiques de cada animal, procedència, necessitats... Tenim un hort natural al costat mateix de la granja i del qual agafarem verdura (enciams, cols, carabasses...) i els hi donarem per menjar. 
 
 
 
 

hdr

 
 
 A més, també tenim cabretes, que mostren molta debilitat pels nens i es deixen acaronar, abraçar, agafar... són una passada! 
 
 I, com no podia ser menys, el millor queda per al final... els nostres burrets!!! El Catalino, la seua dona la Princesa i la filla, Muffin ("Madaleneta") són els reis de la finca. Són molt mansos, sobretot en Catalino, que gaudeix molt de la companyia de la gent i va darrere nostre sempre. En ells podrem aprendre sobre la doma natural en un expert, en un picadero rodó on l'animal anirà fent voltes i pararà segons les nostres ordres i el cridarem perquè vingui per acaronar-lo. No muntarem a sobre d'ells, tot ho farem des del terra, és un taller ideal per a nens i resulta molt apassionant. És una activitat 100% segura i tota la resta d'alumnes i monitors podran estar observant. Amb en Catalino també podrem sortir a passejar i el portarem del seu ramal.