Ens visita un grup de gent gran de la Llar de Jesús

El passat dimarts dia 23 de maig, vam tenir la visita d'un grup de iaios i iaies ben eixerits de la llar de la Santa Creu de Jesús, que van venir acompanyats d'unes monitores molt templades. La majoria era gent molt gran -una dona fins i tot ens va dir que tenia 92 anys-  però amb molta energia i alegria, i menys quatre que anaven en cadira de rodes, els altres encara caminaven prou bé i tenien mooooltes ganes de festa!

Van arribar al poble i van fer un passeig prou gran per la vila i van rebre la visita de Catalino, el nostre burret més dòcil i carinyós que tenim. A tots els va encantar i a moltes senyores els va porta dolços records de la seua infància, quan els burros els ajudaven als treballs del camp o a repartir llet pel poble, etc.

Després, van veure la pel·lícula Tomates verdes fritos a la pantalla gegant de l'alberg mentre les cuineres els hi preparaven un deliciós menú en amanida, embotits en pa en tomàquet, bunyolets de bacallà de la casa i una fideuà marinera.

Els hi va encantar toooot!

 

Molts ens deien que als enllaços que havien anat no havien menjat mai tan bé com a casa nostra!!!

Van passar un dia diferent i divertit que els va fer sortir de la monotonia i molts es van sentir una mica més joves! fins l'any que ve, si torneu a venir a veure'ns!!! gràcies!

Podeu veure el seu post de la sortida a la següent direcció del facebook de la Llar de la Santa Creu de Jesús 

https://www.facebook.com/llars.santacreu/posts/429814904048866

Els comentaris estan tancats.