Preus 2018

TARIFES

Els preus són per persona i dia i inclouen l'iva.

*El taller i/o activitat és un gratuït per dia i inclou material i monitor. Si se'n vol fer més d'un per dia és pagarà un petit suplement segons l'activitat en concret. Són activitats molt completes i professionals i adreçades al públic en concret que ens visita. Segons les característiques del grup, us n'aconsellarem unes o altres, sempre adaptades a vosaltres. Podeu escollir el que vulgueu (gimcana, passeig en burret i Granja Escola, taller de cuina, pinta-cares, de fang, de pots de sal de colors...). Dins l'apartat Colònies, hi ha una llista de fitxes i material pedagògic on s'expliquen les bases d'algunes d'aquestes. 

També hi ha la possibilitat de contractar monitoratge per algunes franges horàries o per dies sencers de colònies (les 24 h). Consulta'ns les tarifes per mail o al 678 67 67 67 . 

Recomanem... La Pensió Completa inclou dinar, sopar, dormir, esmorzar i activitat a un preu immillorable: només per 33 euros. El menú té sempre dos plats i el menjar és casolà, abundant i els nens que vulguin poden repetir del plat que els hi agradi.

El preu de la Pensió Completa pot variar segons número de persones i de nits, podent fer nosaltres una petita rebaixa sobre el mateix. Fem la cotització del grup d'un en un, podeu consultar-nos a info@albergxerta.cat