Activitats de Pagament

Hi ha activitats molt recomanables tan per a famílies, grups, colònies, etc. que us encantaran i us aproximaran més al nostre territori. 

Les que més recomanem són: 

-Bicicleta per la Via Verda de la Val de Zafan: 

Podeu fer un tram (com Xerta- Horta de Sant Joan o a la inversa) o tota la via (Tortosa- Alcanyís), per exemple, en dos o tres dies. Per qualsevol dubte o assessorament només cal que ens consulteu.

Una bona excursió d'un dia per a grups és Xerta- Horta o, si voleu transport, podeu fer la baixada des d'Horta fins a Xerta. 

Excursió d'un dia

El pack més utilitzat per als grups inclou: lloguer de la BTT i els seus complements (casc, lot i recanvis), servei de guia durant tot el trajecte i furgoneta per emergències. Si és primavera o estiu, ens aturarem a la Fontcalda, a mig camí, per fer-nos un bany a les piscines d'aigua natural.

PREU APROXIMAT*: 15 euros/ persona

 

-Parc d'aventures en tirolina, segway i piragua per l'Ebre:

 

Excursió d'un dia

PACK

Ens recullen a Xerta i ens porten fins al parc de Benifallet. Es tracta d'un parc d'aventura enmig del bosc, ple de tirolines i passarel·les de fusta molt divertit per a joves i adolescents. En acabar,es fa un ruta en segway per circuit. Al migdia, després de dinar, fem la baixada en piragua fins a Xerta. 

PREU APROXIMAT*: 30 euros/ persona

També podem escollir fer només parc i segway o piragua (i escollir un tram en concret: Miravet- Xerta; Xerta- Tortosa...). Consultar preus. 

-Barranquisme (iniciació): 

Excursió de mig dia

Es pot considerar una de les activitats que més agrada als grups i és que, a banda de ser una experiència 100% segura, és molt emocionant i visualment molt rica.  Ens recullen a Xerta i ens porten fins a Horta, en concret, al barranc del Canaletes, per fer una activitat purament d'iniciació sense cap perill i en molta diversió! 

El pack inclou el lloguer del neoprè per realitzar l'activitat. També es fan fotos i un vídeo de record per al grup. 

PREU APROXIMAT*: 30 euros/ persona


*els preus s'estableixen en funció del número de persones i de la data en concret en què es realitza l'activitat. 

Els comentaris estan tancats.